Facultatea de Teologie Ortodoxă - Universitatea din Craiova

Departamentul de Teologie

Thursday
Jan 21st
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Studenţi Concurs mobilități ERASMUS

Concurs mobilități ERASMUS

E-mail Print PDF

 

ANUNŢ IMPORTANT:

Interviu pentru programul de mobilitate Erasmus+, 2020-2021

În contextul suspendării activităților didactice directe și a tuturor activităților conexe, în contextul prevenirii și monitorizării riscurilor privind COVID-19 (Coronavirus) în Universitatea din Craiova, concursul de selecție la nivelul Facultăţii de Teologie din Craiova va fi programat în regim on line, pe platforma Google Classsroom (cod: uvq5lbz; link: https://meet.google.com/lookup/bqrbdvh2sq?authuser=0&hs=179). Interviul va avea loc în data de 23 noiembrie 2020, de la orele 11,00).

Pentru detalii şi informaţii utile privind programele de studiu oferite prin mobilităţile Erasmus+ vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) sau telefonic (0773913867 – pr. lect. dr. Ioniţă Apostolache).

Menţionăm totodată că, în baza regulamentului intern de selecţie a candidaţilor pentru mobilităţile Erasmus+ outcomming, în cadrul Facultăţii de Teologie din Craiova se va ţine cont de câteva criterii minimale:

1.      Studenţii/Masteranzii care aplică pentru obţinerea unei mobilităţi Erasmus+ trebuie să fie integralişti, cu media anului precedent de studiu de cel puţin 8,50;

2.      Doctoranzii trebuie să prezinte recomandarea scrisă a profesorului coordonator;

3.      Punctajul obţinut la interviul motivaţional să fie peste 70 de puncte;

4.      Nivelul de cunoştere a Limbii Engleze să fie minim B2.

Sunt disponibile următoarele locaţii: Facultatea de Teologie Ortodoxă din Tessalonik – Grecia, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sofia - Bulgaria, Facultatea de Teologie Catolică din Leuven – Belgia, Facultatea de Teologie Catolică din Opole – Polonia, Facultatea de Teologie Protestantă din Gottingen – Germania; Facultatea de Teologie Protestantă din Oslo – Norvegia; Facultatea de Ştiinţe Religioase din Ikdir – Turcia.

 

Linkuri utile:

https://www.ucv.ro/international/programe/programe_europene/studenti_outgoing.php

https://www.ucv.ro/international/parteneri/parteneri_erasmus.php#

 

 

Noutati pe site