Facultatea de Teologie Ortodoxă - Universitatea din Craiova

Departamentul de Teologie

Friday
Mar 29th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Evenimente Concert de Colinde, 17 decembrie 2021

Concert de Colinde, 17 decembrie 2021

E-mail Print PDF

 

Prin purtarea de grijă și binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în după-amiaza zilei de vineri, 17 decembrie 2021, de la ora 18,00 Corul Facultății de Teologie din Craiova împreună cu Grupul psaltic al Catedralei Mitropolitane, organizează concertul de colinde și cântece de stea: „COLINDĂM, DOAMNE COLIND”.

Concertul va fi dirijat de către Pr. Lect. Dr. Adrian-Cristian Mazilița și de către Lect. Univ. Dr. Victor Șapcă.

Programul acestei ediții va cuprinde colinde de facturi muzicale diferite -  colinde tradiționale executate în stil bizantin, Cântece de Stea, Colinde armonice și colinde populare, precum și fragmente din slujba Nașterii Domnului, toate menite să-i introducă pe ascultători în atmosfera de taină și de bucurie duhovnicească a Nașterii Domnului.

Din cauza situației sanitare actuale și a imposibilității participării tuturor studenților facultății noastre, momentul artistic se va transmite și online, pe pagina de Facebook: Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova  -https://www.facebook.com/groups/

Adresăm invitație de suflet tuturor celor care doresc să fie împreună cu noi la acest concert, care sperăm să vă sporească bucuria praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.


 

 

 

Main Menu

Statistics

Members : 6
Content : 438
Content View Hits : 771085