Facultatea de Teologie Ortodoxă - Universitatea din Craiova

Departamentul de Teologie

Monday
Mar 20th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Evenimente Expoziție de Arte Vizuale „ABSOLVENTUL”, promoția 2020, Galeria „Arta” UAPR, Filiala Craiova; COMUNICAT DE PRESĂ

Expoziție de Arte Vizuale „ABSOLVENTUL”, promoția 2020, Galeria „Arta” UAPR, Filiala Craiova; COMUNICAT DE PRESĂ

E-mail Print PDF

 

Cu binecuvântarea IPS Academician Dr. Irineu Popa, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, Universitatea din Craiova-Facultatea de Teologie Ortodoxă, prin specializările sale specifice domeniului de studii Arte Vizuale (Programele de licență: Arte Plastice- Pictură și Sculptură, Artă Sacră- Restaurare icoană și Restaurare pictură murală) organizează Vineri 03. Iulie, 2020, ora 18.00, la Galeria „Arta” a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Craiova, vernisajul expoziției de Arte Vizuale „ABSOLVENTUL”, promoția 2020.

Profesori coordonatori:

Pictură: Conf.univ.dr. Vasile Fuiorea, Asist.univ.dr. Laura Semenov

Sculptură: Lect.univ.dr. Emilian Popescu, Asist.univ.dr. Dan Nica

Artă Sacră: Lect.univ.dr. Alexandrina Bădescu, Lect.univ.dr. Dana Luminița Postolache, Lect.univ.dr. Gabriela Ștefăniță

Expoziția este deschisă publicului în perioada 03-14 Iulie 2020. În timpul vernisajului și ulterior, se vor respecta normele în vigoare privind distanțare socială și purtarea măștii în interior, precum și accesul unui număr redus de persoane în spațiul de expunere( 20 de persoane) conform „Stării de alertă”, decretată de Guvernul României.

Conf.univ. dr. Vasile FUIOREA

 

VEZI AICI AFISUL EXPOZITIEI