Facultatea de Teologie Ortodoxă - Universitatea din Craiova

Departamentul de Teologie

Wednesday
Feb 28th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Evenimente Săptămâna Educației Adulților

Săptămâna Educației Adulților

E-mail Print PDF

 

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

FACULTATEA DE TEOLOGIE

Dezbaterea cu tema

”Educația adulților: practici și perspective”

 

 

Cu ocazia Săptămânii Educației Adulților (3-10 decembrie 2010), Facultatea de Teologie a Universității din Craiova, în parteneriat cu Asociația Studenților Facultății de Teologie din Craiova (ASFTC), va organiza în data de vineri, 10 decembrie 2010, o dezbatere cu tema „Educația adulților: practici și perspective”.

 

Evenimentul va avea loc la ora 12:00, la sala 502 a universității, și se adresează studenților de la secțiile Teologie Pastorală, Asistență Socială și Teologie Didactică și masteranzilor facultății.

 

Scopul dezbaterii este acela de a conștientiza studenții și masteranzii cu privire la rolul educației adulților în îmbunatațirea educației de bază și dobândirea unor noi competențe, necesare accesării mai facile a unui loc de muncă și, implicit, integrării sociale și profesionale.

 

Cu această ocazie, vor fi prezentate și rezultatele proiectului ”Metode Interculturale de Dezvoltare Comunitară”, finanțat de Comisia Europeană prin Programul de Învățare pe tot Parcursul Vieții – Grundtvig, cu suma de 20.000 Euro, prin intermediul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP).

Proiectul este implementat în perioada august 2009 - iulie 2011 de Facultatea de Teologie a Universității din Craiova, în calitate de instituție coordonatoare, în parteneriat cu alte 3 instituții europene de învăţământ superior și un centru de informare al Comisiei Europene în Italia.

 

Totodată, vor fi diseminate rezultatele unei mobilități de formare, realizată de unul din cadrele facultății, în cadrul programului Grundtvig, respectiv cursul intitulat ”Project Management of European Training and Educational Projects”, organizat la Atena, în Grecia.

 

 

 

Organizatori,

Lect. univ. drd. Diana Răduț-Seliște

Prep. univ. drd. Cristina Vădăstreanu

0766.44.75.63