Facultatea de Teologie Ortodoxă - Universitatea din Craiova

Departamentul de Teologie

Wednesday
Feb 28th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Evenimente Întâlnire cu asistenții sociali din județul Dolj-22 februarie

Întâlnire cu asistenții sociali din județul Dolj-22 februarie

E-mail Print PDF

 

Întâlnire cu asistenții sociali din județul Dolj

 

Sucursala Dolj a Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNAS) în parteneriat cu Asociația Asistenților Sociali din Mitropolia Olteniei (AASMO) va organiza marți, 22 februarie 2011, o întâlnire cu asistenții sociali din județul Dolj, în vederea dezbaterii unor aspecte de ultimă oră privind profesia de asistent social. Întâlnirea va avea loc la ora 16.30 la sediul Casei de Cultură Traian Demetrescu din Craiova (str. Traian Demetrescu, nr. 31).

La întâlnire au fost convocați să participe toți asistenții sociali din judetul Dolj, înscriși în Registrul Național al Asistenților Sociali, precum și persoane cu atribuții în asistență socială și asistenți sociali care încă nu sunt înscriși în registru.

 

Pe ordinea de zi a întâlnirii se regăsesc următoarele subiecte:

Raportul de activitate a Sucursalei pe anul 2010,

Normele privind controlul şi supravegherea profesiei de asistent social,

Grila de salarizare – probleme legate de salarizarea asistenţilor sociali,

Consiliul CNAS din 26 februarie 2011,

Revista de Asistenţă socială,

Propuneri privind Ziua asistenţei sociale (15 martie).

Toate propunerile formulate de asistenții sociali cu privire la subiectele propuse, vor fi consemnate în vederea analizării lor în cadrul ședinței Consiliului CNAS, care va avea loc în data de 26 februarie anul curent.

Tot cu această ocazie va fi prezentat planul de acțiune pe anul curent al AASMO – Asociația Asistenților Sociali din Mitropolia Olteniei, organizație înființată în decembrie 2010 sub patronajul Mitropoliei Olteniei și în colaborare cu Facultatea de Teologie din Craiova.

Misiunea AASMO o constituie dezvoltarea cercetării științifice și a educației de nivel academic în domeniul asistenței sociale și oferirea unui cadru comun de cercetare și acțiune tuturor studenților facultății și profesioniștilor care activează în domeniul social în cuprinsul regiunii Oltenia.

 

 

Persoane de contact:

Lect. univ. dr. Maria Emilia Sorescu, Președinte CNAS – Sucursala Dolj

Lect. univ. drd. Diana Răduț-Seliște, Președinte AASMO