Facultatea de Teologie Ortodoxă - Universitatea din Craiova

Departamentul de Teologie

Wednesday
Feb 28th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Evenimente SEMINAR DE INFORMARE cu preoții din mediul rural

SEMINAR DE INFORMARE cu preoții din mediul rural

E-mail Print PDF

Facultatea de Teologie a Universităţii din Craiova în parteneriat cu Arhiepiscopia Craiovei, va organiza în perioada 12-14 iulie 2010, în tabăra Tismana, un seminar informativ pentru 16 preoți care slujesc în comunitățile rurale din cuprinsul Eparhiei, cu privire la diverse ”metode de dezvoltare comunitară în zonele rurale”.

Scopul acestui seminar este acela de a dezvolta abilitățile celor 16 preoți participanți de a concepe planuri de dezvoltare comunitară și de a iniția acțiuni de mobilizare a comunităților în care slujesc în vederea rezolvării unor probleme comune.

Acțiunea se derulează în cadrul proiectului Metode Interculturale de Dezvoltare Comunitară – finanțat de ANPCDEFP prin Programul de Învățare pe tot parcursul vieții – Grundtvig – Parteneriate pentru Învățare, și implementat de Facultatea de Teologie din Craiova, în calitate de instituţie coordonatoare, în parteneriat cu alte 4 instituții europene: Facultatea de Teologie a Universităţii „St. Kliment Ochridsky” din Sofia (Bulgaria), Europe Direct – Carrefour Europeo Emilia (Italia), Institutul Teologic al Bisericii Evanghelice Luterane Estoniene (Estonia) și Şcoala Norvegiană de Teologie din Oslo (Norvegia).

Asistent coordonator proiect,

Asist. Univ. Drd. Diana Răduț-Seliște

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

0766.44.75.63