Facultatea de Teologie Ortodoxă - Universitatea din Craiova

Departamentul de Teologie

Thursday
May 28th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Studenţi REPROGRAMARE INTERVIU PENTRU PROGRAMUL DE MOBILITATE ERASMUS+

REPROGRAMARE INTERVIU PENTRU PROGRAMUL DE MOBILITATE ERASMUS+

E-mail Print PDF

 

ANUNŢ IMPORTANT:

Interviu pentru programul de mobilitate Erasmus+, 2020-2021

În contextul suspendării activităților didactice directe și a tuturor activităților conexe până la data de 31.03.2020, ca urmare a aplicării deciziei Consiliului de Administraţie, întrunit la data de 12.03.2020, privind măsurile de prevenire și monitorizare a riscurilor privind COVID-19 (Coronavirus) în Universitatea din Craiova (vezi: https://www.ucv.ro/media/det.php?id=2230), concursul de selecție la nivelul Facultăţii de Teologie din Craiova va fi reprogramat imediat după reluarea oficială a cursurilor la nivel de Universitate. Pentru detalii şi informaţii utile privind programele de studiu oferite prin mobilităţile Erasmus+ vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) sau telefonic (0773913867 – pr. lect. dr. Ioniţă Apostolache).

 

Menţionăm totodată că, în baza regulamentului intern de selecţie a candidaţilor pentru mobilităţile Erasmus ourcomming, în cadrul Facultăţii de Teologie din Craiova se va ţine cont de câteva criterii minimale:

1. Studenţii/Masteranzii care aplică pentru obţinerea unei mobilităţi Erasmus+ trebuie să fie integralişti, cu media anului precedent de studiu de cel puţin 8,50;

2. Doctoranzii trebuie să prezinte recomandarea scrisă a profesorului coordonator;

3. Punctajul obţinut la interviul motivaţional să fie peste 70 de puncte;

4. Nivelul de cunoştere a Limbii Engleze să fie minim B2.

 

Sunt disponibile următoarele locaţii: Facultatea de Teologie Ortodoxă din Tessalonik – Grecia, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sofia - Bulgaria, Facultatea de Teologie Catolică din Leuven – Belgia, Facultatea de Teologie Catolică din Opole – Polonia, Facultatea de Teologie Protestantă din Gottingen – Germania; Facultatea de Teologie Protestantă din Oslo – Norvegia; Facultatea de Ştiinţe Religioase din Ikdir – Turcia.

Linkuri utile:

https://www.ucv.ro/international/programe/programe_europene/studenti_outgoing.php

https://www.ucv.ro/international/parteneri/parteneri_erasmus.php#

 

 

 

Main Menu

Statistics

Members : 5
Content : 398
Content View Hits : 560988

Who's Online

We have 8 guests online